Nu trebuie să petreci mai mult de 20 de minute lângă aragaz pentru prepararea supei, dar gustul ei va fi delicios. Supa poate fi gătită cu apă sau bulion de legume.
Publicitate
Îți împărtășim o rețetă poloneză interesantă - supă cu murături. Supa este simplă se face cu produsele din cămară.
Ingrediente:
unt - 1 lingură,
ulei - 2 linguri,
morcov - 1 bucată,
ceapă -1 bucată,
cartof - 3 bucăți,
castraveți murați - 200 grame,
smântână - 200 de grame,
bulion de legume - 1 litru,
frunze de dafin - 2 bucăți,
verdeață - 50 de grame
piper și sare după gust.
Se toacă mărunt ceapa și castravetele. Cartofii se taie cubulețe. Untul și uleiul se pun într-o cratiță pe foc. Se adaugă ceapa și morcovul. Legumele se călesc până se înmoaie.
Prepară un desert rafinat cu migdale, fără ouă și fără făină. Ce poate fi mai bun?
Adaugă cartofii și bulionul. Gătește până când cartofii sunt aproape gata. Se adaugă castraveții murfați și după 4-5 minute - smântâna. Se amestecă bine și se aduce la fierbere.
Varză înăbușită în bere cu ciuperci, o mâncare originală și interesantă
Supa se asezonează cu sare și piper după gust. Servește supa delicioasă cu verdeață. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu